Fruits secs

Què són els fruits secs i els seus beneficis

Què són els fruits secs? Ni més ni menys que llavors. No hem de confondre’ls amb les fruites seques, com els dàtils, les panses i les prunes o les figues, que han passat per un procés de dessecat.

Els fruits secs són molt, extremadament, nutritius, i de fet, abans que els cereals passessin a ser el principal ingredient de la dieta humana, jugaven un paper molt important degut a la seva aportació de proteïna vegetal, greixos d’alta qualitat i sals minerals. Les seves propietats, la fàcil conservació i la versatilitat en el seu ús, els converteixen ens uns superaliments molt recomanables i fàcils d’incloure a la nostre rutina alimentària.

Consumits, com tot, amb moderació, els fruits secs no s’han d’entendre com a un capritx, sinó com a un tipus d’aliment beneficiós, perfecte per complementar els nostres àpats o per picar entre hores, gràcies al seu poder saciant. A més estan especialment indicats per a persones amb un alt rendiment físic, com els esportistes, així com per a nens que es troben en etapa de creixement, per a embarassades i lactants.

Quins són els principals components dels fruits secs?

  • Proteïnes
  • Greixos insaturats
  • Minerals
  • Vitamines
  • Hidrats de carboni

Ara que ja en coneixes molts dels beneficis, estàs preparat per fer la teva primera comanda?

Closca’t!

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *