Les mones ja comencen a omplir els aparadors de les pastisseries, i com a amants de la xocolata, aquesta setmana us portem una recepta que agradarà a grans i petits: crema de cacau i avellanes!
Creieu-nos, un cop que la tasteu, sempre en voldreu tenir a casa perquè, a més de deliciosa és molt fàcil de preparar i té menys sucre que les que trobem al supermercat i per tant, és més saludable.
A continuació trobareu tots els ingredients necessaris i també el pas a pas d’aquesta crema ideal per posar a sobre d’una torrada, farcir un pa de pessic o sucar-hi uns bastonets de pa.
INGREDIENTS
- 200 g d’avellanes torrades
- 70 g d’oli de coco
- 60 g de cacau en pols
- 80 g de sucre glaç
- 180 ml de llet sencera
PAS A PAS
- Posem els 200 grams d’avellanes al got de la batedora i triturem fins que estiguin fetes pols.
- Hi afegim els 70 grams d’oli de coco, els 60 grams de cacau en pols, els 80 grams de sucre glaç i els 180 ml de llet sencera. Batem-ho tot durant 5-10 minuts, fins que tinguem una crema densa i homogènia.
- Posem la crema resultant en un pot i ja podem gaudir de la nostra crema d´avellanes casolana. Es conserva perfectament a temperatura ambient durant 2-3 dies.