Recepta

Crema de cacau i avellanes

Les mones ja comencen a omplir els aparadors de les pastisseries, i com a amants de la xocolata, aquesta setmana us portem una recepta que agradarà a grans i petits: crema de cacau i avellanes!

Creieu-nos, un cop que la tasteu, sempre en voldreu tenir a casa perquè, a més de deliciosa és molt fàcil de preparar i té menys sucre que les que trobem al supermercat i per tant, és més saludable.

A continuació trobareu tots els ingredients necessaris i també el pas a pas d’aquesta crema ideal per posar a sobre d’una torrada, farcir un pa de pessic o sucar-hi uns bastonets de pa.

 

INGREDIENTS

  • 200 g d’avellanes torrades
  • 70 g d’oli de coco
  • 60 g de cacau en pols
  • 80 g de sucre glaç
  • 180 ml de llet sencera

 

PAS A PAS

  • Posem els 200 grams d’avellanes al got de la batedora i triturem fins que estiguin fetes pols.
  • Hi afegim els 70 grams d’oli de coco, els 60 grams de cacau en pols, els 80 grams de sucre glaç i els 180 ml de llet sencera. Batem-ho tot durant 5-10 minuts, fins que tinguem una crema densa i homogènia.
  • Posem la crema resultant en un pot i ja podem gaudir de la nostra crema d´avellanes casolana. Es conserva perfectament a temperatura ambient durant 2-3 dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *