Recepta

Gaspatxo amb avellanes

Prepara’t per a una experiència refrescant i deliciosa! Descobreix el gaspatxo de tomàquet i avellanes, una combinació màgica que et transportarà als sabors vibrants de l’estiu. És el plat perfecte per refrescar-se, cuidar-se i gaudir. Seguirem la següent recepta:

INGREDIENTS (per a quatre persones)

  • 500 g de tomàquets madurs
  • 1/2 cogombre
  • 1 pebrot vermell
  • 1/2 ceba
  • 2 grans d’all
  • 100 g d’avellanes torrades i pelades
  • 50 ml d’oli d’oliva
  • 30 ml de vinagre de Jerez
  • Sal i pebre al gust
  • Aigua (segons la consistència desitjada)
  • Cireres (opcional)

PAS A PAS

  1. En un processador d’aliments, posa els tomàquets tallats a quarts, el cogombre a trossos, el pebrot vermell sense llavors i tallat a trossos, la ceba tallada a trossos i els grans d’all.
  2. Afegeix les avellanes torrades i pelades.
  3. Incorpora l’oli d’oliva, el vinagre de Jerez, la sal i el pebre al gust.
  4. Tritura tots els ingredients fins a obtenir una consistència suau i cremosa. Afegeix les cireres per complementar el sabor i perfeccionar la presentació
  5. Prova el gaspatxo i ajusta el sabor afegint més sal, pebre o vinagre si cal.
  6. Si el gaspatxo és massa dens, pots afegir aigua per obtenir la consistència desitjada. Refrigera el gaspatxo durant unes hores perquè estigui ben fred.

A punt!

Si peques, pica bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *