Avui et portem l’esmorzar definitiu. Unes torrades espectaculars per molts motius. Estan delicioses, són fàcils de preparar i t’aportaran uns nutrients essencials per cuidar el teu cos. Color per començar el dia. Avui et portem la recepta per preparar torrades d’alvocat amb festucs! En aquest cas, també hi afegirem magrana, per anar més enllà.
INGREDIENTS (per a dues persones):
- 4 llesques de pa integral
- 2 alvocats madurs
- 1/4 de tassa de pistatxos picats
- 1/4 de tassa de grans de magrana (aproximadament la meitat d’una magrana mitjana)
- Sal i pebre al gust
PAS A PAS
- Torra les llesques de pa fins que estiguin daurades i cruixents.
- Mentre es torren les torrades, prepara l’alvocat. Tall els alvocats per la meitat, treu la llavor i extreu la polpa amb una cullera. Posar la polpa d’alvocat en un bol i esmicola-la amb una forquilla fins a aconseguir una consistència suau i cremosa.
- Estén l’alvocat esmicolat sobre cada torrada.
- Espolvoreja els pistatxos picats sobre l’alvocat a cada torrada.
- Afegeix-hi els grans de magrana sobre els pistatxos. La magrana li donarà un toc de frescor i un contrast de sabors.
- Finalment, condimenta les torrades amb una mica de sal i pebre al gust.
A punt! Si peques, pica bé!