Recepta

Gelat de festuc

La recepta d’avui és la crème de la crème! Postre, berenar o antídot contra la calor que dia rere dia ens abraça: el gelat de festuc. Probablement l’hauràs tastat en alguna gelateria… però hasprovat a fer-lo a casa? Seguirem la següent recepta.

INGREDIENTS (per a quatre persones)

  • 250 ml de nata per montar
  • 150 gr de llet condensada
  • 1 sobre de gelatina
  • 3 cullerades soperes d’aigua
  • 100 gr de festucs

PAS A PAS

  1. Col·loca la nata, la llet condensada i els festucs en una batedora. Reserva alguns festucs per adornar la presentació final.
  2. Tritura tots els ingredients fins que quedi una barreja amb consistència de crema. Pots deixar els festucs molt fins o amb trossets, depèn de com t’agradi més.
  3. Posa la gelatina en un bol amb les cullerades d’aigua durant 5 minuts. Quan passi el temps, fica-ho al microones per 20 segons perquè quedi líquida. Afegeix-la a la crema anterior i torna a liquar.
  4. Un cop estigui tot ben integrat, posa la barreja del teu gelat saludable en un recipient apte per a congelador. Posa’l al congelador i deixa-ho allà per una hora.
  5. Treu-ho, remou la barreja del gelat de pistatxo i torna a introduir el recipient al congelador. Repeteix aquesta operació un parell de cops més. D’aquesta manera, el gelat casolà quedarà cremós i no es formaran vidres.
  6. Quan vagis a servir, forma boles de gelat de festuc amb llet condensada i col·loca-les en una copa de gelat. Pica els festucs i adorna el gelat.

A punt! Si peques, pica bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *