Recepta

Cookie d’avellanes

Hi ha molts tipus de galetes: dolces, salades, farcides, fines, cruixents, toves, gruixudes… Totes són delicioses! Però avui farem una versió de la típica cookie nord-americana. Les que trobem a les pastisseries dels Estats Units acostumen a ser toves y humides, però avui les farem cruixents per fora amb un punt tendre al centre i com a total protagonista l’avellana.

INGREDIENTS (18 galetes)

  • 245 g de farina de blat
  • 16 g de llevat químic
  • 150 g de mantega
  • 200 g de sucre morè
  • 1 ou XXL
  • 50 ml de llet sencera
  • 100 g d’avellana Closca triturada
  • 80 g d’avellana Closca trossejada
  • 40 g d’avellanes Closca senceres
  • 1 pessic de sal
  • 80 g de perles de xocolata negre (opcional)
  • 1 cullerada de vinagre d’arròs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *